"Alleen het beste voor onze beste vrienden"

Anti tekenband

Zowel mens als dier proberen uit alle macht om gevrijwaard te blijven van teken. Zeker ook voor mensen kan een tekenbeet verregaande consequenties hebben. Er zijn gevallen bekend van mensen die door toedoen van een teek heel erg lang uit de roulatie zijn. Zaak u dus goed te beschermen en vooral ook goed op uw trouwe viervoeter te letten. Juist de hond die zo graag snuffelt in de bosjes loopt grote kans om met teken in aanraking te komen. Check uw hond dus regelmatig en kies preventief voor een anti tekenband.

Zo slaat u drie vliegen in één klap

In onze webshop vindt u de anti tekenband. Het is goed te weten dat wij alleen de beste producten in de webshop opnemen en de anti tekenband verdient deze kwalificatie. We kunnen u deze band dan ook aanraden om uw hond vrij van teken te houden. We hebben twee verschillende uitvoeringen voor u beschikbaar; één voor de hond die lichter is dan 8 kilogram en één voor zwaardere honden. De anti tekenband is een geurloze en waterbestendige halsband die zomaar acht maanden bescherming kan bieden. Dat doet de band overigens niet alleen tegen teken, maar ook tegen luizen en vlooien. U slaat zo dus drie vliegen in één klap.

Vlooien, teken en ook luizen worden meteen gedood

Anti tekenbandDe anti tekenband zorgt voor de voortdurende afgifte van een lage dosering van werkzame stoffen als imidacloprid en flumethrine. Deze stoffen worden vervolgens verspreid over de huid van de hond. Daardoor worden vlooien, teken en luizen meteen gedood. De anti tekenband weert af, beschermt en voorkomt bovendien dat zich vlooienlarven kunnen ontwikkelen op de vacht van de hond. De anti tekenband die wij u aan kunnen bieden verlaagt ook nog eens de kans op een infectie met Leishmania, iets dat door kleine vliegjes veroorzaakt kan worden. Daarmee kan de conclusie getrokken worden dat de anti tekenband wel heel erg veel bescherming biedt.

Bekijk het aanbod riemen en tuigjes

De anti tekenband heeft een speciaal en veilig ontwerp

De dosering waarmee uw hond te maken krijgt, is laag. Het is en blijft volledig veilig voor zowel mens als dier. De speciale anti tekenband heeft een speciaal ontwerp dat er van verstikking of wurging nooit sprake is. Wordt de druk namelijk te groot, dan schiet de gesp automatisch los of breekt de band. Veiligheid boven alles dus.

Bescherming op meerdere vlakken

Zoals u zelf niets te maken wilt hebben met teken, zo wilt u uiteraard ook dat uw hond er gevrijwaard van blijft. Met onze anti tekenband kan dat prima. Door het dragen van de band beschermt u de hond bovendien op meerdere vlakken. En zowel wat betreft de dosering als het gebruik van de band zijn bijzonder veilig.

Bent u op zoek naar andere producten? Kijkt u dan gerust verder op onze website. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een anti trektuig voor de hond en natuurlijke hondensnacks!

Naar boven