"Alleen het beste voor onze beste vrienden"

Anti trektuig hond

Voor veel hondenbezitters is het feit dat de hond bij het uitlaten steeds trekt de grootste ergernis. Op de één of andere manier is het de honden lastig af te leren en dat maakt dat u met steeds minder plezier de hond uitlaat. Dat is echter niet nodig. Als u gebruik maakt van onze anti trektuig hond dan is het gebeurd met trekken en loopt u weer prettiger met uw beste vriend.

In verschillende maten en in een zeer breed kleurenpalet

De anti trektuig hond is er in heel erg veel verschillende maten en in een zeer breed kleurenpalet. In dat kader is het goed te weten dat wanneer u een hond met lang haar heeft, u altijd een maat groter kiest. Het tuigje valt daardoor soepeler om de vacht. De anti trektuig hond is ontwikkeld door dierenartsen en hondentrainers en komt van origine uit Portugal. Op basis van hun ervaring werd het tuigje ontwikkeld. Uitgangspunt bij de ontwikkeling was dat het tuigje comfortabel voor de hond moest zijn, terwijl het door u als baasje vooral gemakkelijk hanteerbaar moet zijn. Dit is gelukt, zo kunnen we wel concluderen. Daarmee hebben we behalve de anti tekenband opnieuw een bestseller in de markt gezet.

Anti trektuig hond valt soepel om de romp

Anti trektuig hondHet anti trektuig hond valt zeer soepel om de romp van de hond en knelt niet bij de oksels. De hond heeft ondanks het tuigje meer dan voldoende bewegingsvrijheid. U doet het bovendien heel gemakkelijk om en kunt het er ook gemakkelijk weer afhalen. De riem bevestigt u aan het ringetje aan de voorkant van de borst. Zo wordt de hond automatisch naar links of rechts teruggehouden. Daardoor stopt het trekken. Met een klein rukje aan de riem leert u de hond om weer normaal aan de riem te lopen.

Bekijk het aanbod riemen en tuigjes

Geen enkele druk op de keel en de luchtpijp

De anti trektuig hond geeft geen enkele druk op de keel en de luchtpijp maar op de borstkas en romp. Daardoor kunt u op geheel veilige wijze uw hond corrigeren. Vanwege de aanwezigheid van de lus op de rug kunt u de hond snel vastpakken. Het eveneens aanwezige ringetje gebruikt u voor het snel vastmaken voor de korte periode. Het ringetje kan eveneens gebruikt worden bij bevestiging in de auto, als u gaat joggen of gaat fietsen. U leest het al, de aanschaf van de anti trektuig hond heeft alleen maar voordelen en maakt dat het uitlaten van uw beste vriend weer een plezierige aangelegenheid wordt.

Naar boven