"Alleen het beste voor onze beste vrienden"

Natuurlijke hondensnacks

Als de gezondheid van uw hond u lief is, dan kiest u voor de natuurlijke hondensnacks zoals we die u in onze webshop aan kunnen bieden. Het is voor de gezondheid en het gewicht van uw hond belangrijk dat u zoveel mogelijk gezonde hondensnacks aanbiedt. Kiest u voor onze natuurlijke hondensnacks en zorgt u dat u uw hond regelmatig beweegt, dan zit het met de gezondheid van uw hond wel goed.

Als tussendoortje, als heerlijke knabbel en om heerlijk op te kauwen

Wij bieden u in elk geval voor 100 procent natuurlijke snacks. We hebben ze in verschillende soorten en u kunt de natuurlijke hondensnacks gebruiken als tussendoortjes, als heerlijke knabbel om op te kauwen en voor het onderhouden van het gebit. U wilt toch ook dat uw hond steeds een frisse adem heeft en gevrijwaard blijft van al te veel tandplak en tandsteen? Het kan als u kiest voor onze natuurlijke hondensnacks.

Ook ideaal voor honden die een allergie hebben

We bieden u ook precies de juiste natuurlijke hondensnacks om te gebruiken als beloning bij het trainen van uw hond. We bieden de natuurlijke hondensnacks in verschillende categorieën vlees. Elke categorie bevat 100 procent van de vleessoort. Onze natuurlijke hondensnacks zijn ook al handig voor honden die te kampen hebben met een allergie.

Bekijk ons assortiment voeding

Natuurlijke hondensnacks

Honden zijn dol op onze natuurlijke hondensnacks

Wat dan voorbeelden van onze natuurlijke hondensnacks zijn? Wat dacht u van eendenfilet, eendennekken, eendenvleugels, geit vleesstrips, geitenkophuid, geitenoren, jerkey kip, jerkey lam, kalfsoor, kalkoen, kamelenkophuid, konijnenoren, lamslong en lamspens? De natuurlijke hondensnacks zijn breed toepasbaar en in vrijwel alle gevallen zal uw hond er echt van smullen. Zeker als u ze gebruikt tijdens trainingsdoeleinden zal uw hond alles doen wat u vraagt. Zo dol zijn ze namelijk op onze natuurlijke snacks.

Beloon uw hond op een snack als hij weer rustig aan de riem loopt

Het assortiment snacks past perfect bij de rest van ons aanbod. Want behalve de natuurlijke hondensnacks bieden we u bijvoorbeeld ook de anti tekenband aan, een band die honden vrij houdt van teken, vlooien en luizen. En heeft uw hond moeite om rustig aan de riem te lopen? Maak dan gebruik van de anti trektuig hond. U kunt dus als uw hond eindelijk weer rustig aan de riem loopt kiezen uw viervoeter te belonen met een van onze hondensnacks. En zo is ons aanbod dus complementair. Bovendien willen wij net als u alleen het beste voor onze vrienden. U kunt er daardoor vanuit gaan dat u bij ons alleen de beste producten aanschaft.

Naar boven