"Alleen het beste voor onze beste vrienden"

Over ons

 

Over ons

Mijn naam is Joe Engel en ik ben hondentrainer met een uitlaatservice in Haarlem en omgeving.

Al vanaf mijn elfde ben ik in het bezit van honden en ik kan me geen leven zonder hen voorstellen. Sinds een aantal jaar heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. 

In de periode 2008-2014 heb ik in het buitenland gewoond, eerst in Spanje en daarna in Portugal.

In deze tijd heb ik veel dierenartsen en hondentrainers ontmoet die mij hebben geïnspireerd en hebben gevormd tot de trainer die ik nu ben.

In Portugal ben ik in contact gekomen met hondentrainer Fernando Silva, mijn mentor en vriend. Hij was op dat moment bezig met het ontwikkelen van een tuigje gericht op het stoppen van trekken bij honden. Verschillende prototypes heb ik uitgeprobeerd met mijn eigen honden en suggesties kunnen doen dat uiteindelijk leidde tot hét DogTools tuigje.

Inmiddels lopen er wereldwijd al meer dan 12.000 honden met onze tuigjes! 

Overtuigd van het succes van de tuigjes en de riemen heb ik besloten om, eenmaal terug verhuisd naar Nederland, ze hier te gaan verkopen. Mijn bedrijf Dogguardian.nl is de enige vertegenwoordiger in de Benelux voor DogTools. 

Het begin van een eigen webshop is gemaakt! 

Als hondeneigenaar blijf je op zoek naar de beste producten. Van gebakken brokken overgaan naar koudgeperst voer. Uiteraard 100% natuurlijk zonder chemische toevoegingen. Bestaan er Nederlandse bedrijven die met biologische ingrediënten werken? Welke gezonde aanvullingen bestaan er die zorgen voor een glanzende vacht en sterkere botten? 

Ons assortiment is het resultaat van deze zoektocht. En het zoeken gaat verder, met meer en meer producten die het leven van de hond en de baasjes makkelijker en comfortabeler zullen maken!

Wil je meer lezen over waar wij voor staan en wat we willen bereiken? We leggen het uit in onze blogartikel 'Dogguardian - Leer ons beter kennen'. 

Ik wens jullie veel plezier op onze webshop. 

Joe en Eileen Engel

Naar boven }