"Alleen het beste voor onze beste vrienden"

Riemen

Onze DogTools riemen zijn het perfecte gereedschap voor een rustige en ontspannen wandeling met de hond.

Gemaakt van dezelfde kwalitatieve materialen als onze DogTools tuigjes, dus roestvrije metalen, makkelijk schoon te maken en sneldrogend. Volledig handgemaakt in Portugal. 

Er bestaan twee soorten riemen, de simpele en de multifunctionele. 

Simpel

De simpele riem is 110 cm lang en kan verlengd worden tot een riem van 190 cm.

De lus aan het begin kan gebruikt worden om de hond heel kort te houden. Ook handig voor een veilige bevestiging in de auto! Haal de veiligheidsgordel door de lus en maak vast.

De riem kan besteld worden in een smalle versie van 19mm breed en een brede versie van 25 mm. Wij adviseren de smalle versie te gebruiken voor kleine tot medium formaat honden en de bredere voor middelgrote tot grote honden. 

Multifunctioneel

De multifunctionele riem is 120 cm lang en kan verlengd worden tot een riem van 2 meter.

Multifunctioneel omdat het makkelijk aangepast kan worden zodat het om het lichaam of om de middel gedragen kan worden om zo de handen vrij te hebben. Hierdoor is het tevens te gebruiken bij bijvoorbeeld het joggen met de hond. (in combinatie met een DogTools tuigje; gebruik bij het joggen altijd het ringetje achterop het tuigje en nooit aan de voorkant!)

De riem kan besteld worden in een smalle versie van 19 mm breed en een brede versie van 25 mm. Wij adviseren de smalle versie te gebruiken voor kleine tot medium formaat honden en de bredere voor middelgrote tot grote honden. 

Let op:

Sommige honden, met name pups/jonge honden, kunnen aan de riem gaan knagen, wat bijtschade kan veroorzaken. Er wordt geen garantie gegeven op bijt- of schuurschade.

Bekijk hieronder de instructievideo:

 

Klik hier voor het bestellen van jouw riem!

 

Naar boven }