"Alleen het beste voor onze beste vrienden"

Mijn Dog Guardian

Bij onze webshop is het niet verplicht om een account aan te maken voor het plaatsen van een bestelling.

Wel kan dit heel handig zijn als je in de toekomst van plan bent nog een order of meerdere orders te plaatsen. Zo hoef je niet iedere keer jouw gegevens in te vullen, maar wordt dit automatisch gedaan. Ook jouw voorkeuren worden bijgehouden. 

Klik op onderstaande link om direct in te loggen op jouw account of voor het aanmaken van een account.

Mijn Dog Guardian

Iedere webshop registreert persoonsgegevens, zo ook Dog Guardian. Je hebt volgens de wet het recht om jouw bewaarde gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Bovenstaande link geeft je de mogelijkheid om jouw persoonsgegevens te beheren. Wil je jouw gegevens laten verwijderen? Stuur ons dan een verzoek hiervoor via het contactformulier. 

Dogguardian.nl heeft ook een trouwe klanten programma, genaamd 'kwispel' tegoed. Dit tegoed bouw je automatisch op via jouw Dogguardian klantaccount, waarmee je kunt profiteren van mooie voordelen.

Zo ontvang je bij iedere bestelling, 3% van de totale bestelwaarde als 'kwispel' tegoed. En dit tegoed kun je inleveren om korting te krijgen op je bestelling(en).

En wanneer je de verjaardag van jouw hond bij jouw profiel invult, dan ontvang je van ons een mooi verjaardagscadeau. 

Ook kun je extra tegoed opbouwen door ons aan te bevelen bij andere hondenbaasjes. Je kunt ze met ons kennis laten maken door een uitnodiging te versturen. Zij ontvangen dan een welkomstgeschenk bij het aanmaken van een klantaccount en jij ontvangt extra 'kwispel' tegoed op hun bestellingen.  

Meer informatie over het 'kwispel' tegoed, is te vinden in de omgeving van jouw klantaccount.

Naar boven }